Dijana Janković o venčanju u Monte Karlu: Rasplakala sam se u crkvi

Izvor: Blic, 23.Sep.2013, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijana Janković o venčanju u Monte Karlu: Rasplakala sam se u crkvi

Dijana Janković je prošlog vikenda imala, kako kaže, venčanje iz snova. Ona i njen izabranik IT stručnjak Daniel Rokvić svadbu su pravili u Monte Karlu. Mladoženja je izabirao burmu od roze zlata, a mlada prsten od belog zlata optočen dijamantima

Sestra Jelene Janković i njen izabranik su najpre imali crkveno venčanje u katedrali u Monaku, gde je ceremoniju obavio pravoslavni sveštenik koji je doputovao iz Pariza. Slavlje je nastavljeno za 70 zvanica u hotelu na samoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obali Monte Karla.

Dijani je kuma bila glumica Barbara Petrović

- Venčanje u crkvi je izgledalo toliko čarobno da, kada sam stigla do oltara, nisam mogla da zaustavim suze, bio je to najradosniji trenutak u mom životu i nisam mogla da se suzdržim - izjavila je za „Blic“ Dijana nakon povratka u Srbiju.

Mladenci s Jovanom Tipšin i njenim pratiocem

Daniel je mladu odmah iznenadio pa je tako u dogovoru s bendom, koji su doveli iz Beograda, za prvi ples izabrao pevačicin novi hit „Živelo more“, koji su muzičari pripremili u najstrožoj tajnosti.

Želimo troje dece

- Volela bih da postanem majka i da imam bar troje dece jer to je najveće bogatstvo u životu. Naravno, karijera će mi uvek biti bitna tako da ne planiram da je zapostavim - ispričala je mlada pevačica.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dijana Janković o venčanju u Monte Karlu: Rasplakala sam se u crkvi

Izvor: Dzungla.org, 23.Sep.2013

Dijana Janković je prošlog vikenda imala, kako kaže, venčanje iz snova. Ona i njen izabranik IT stručnjak Daniel Rokvić svadbu su pravili u Monte Karlu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.