Devojke tvrde da u krevetu najviše vole ovih devet stvari

Izvor: Vesti-online.com, 01.Dec.2015, 03:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojke tvrde da u krevetu najviše vole ovih devet stvari

Primenite samo jedan od ovih trikova i postaćete pravi umetnik među čaršavima...

U susret Danu zahvalnosti, portal Askmen sproveo je anketu kako bi utvrdio šta je to na čemu su žene zahvalne u krevetu, a rezultati su pokazali sledeće:

"Ponekad grub seks nije i najbolji. Veoma sam zahvalna što imam muškarca koji sluša moje potrebe u krevetu, a ne prati samo svoje koje ga čine srećnim. Ovo čini seks mnogo prijatnijim iskustvom za oboje" napisala je Kami. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

"Volim kada počnem da izlazim s nekim i kada me on iznenadi oralnim seksom. To je osvežavajuće i uzbuđujuće kada se muškarac pre svega fokusira na moje potrebe, pa tek onda na njegove. To čini da se potrudim još više i ja njega oralno zadovoljim" smatra Lusi.

"I ja uživam u seksi fotografijama. Mi njima često šaljemo, pa je zabavno kada i mi iznenada dobijemo poneku sliku. To zaustavi moj dan na trenutak i učini da poželim da odletim kući kod njega zato što mi on pokazuje šta me čeka. A takođe pokazuje i da misli na mene. Koja devojka to ne voli?" bio je odgvor Mišel.

"Kada nakon jednog orgazma on nastavlja da se trudi iako ja mislim da nema šanse da ponovo dostignem orgazam, to je tako seksi. Tera me da pomislim da mogu ponovo da uživam u orgazmu i to je tako uzbuđujuće" napisala je Danijela.

"Zahvalna sam na dobroj, pouzdanoj kontracepciji. Zahvalna sam brojnim opcijama i planiranom roditeljstvu, kao i kada dobijem edukaciju iz ove oblasti", mišljenje je Džener.

"Najviše sam zahvalna strasti u spavaćoj sobi. Nakon što ste s nekim pet godina, strast može da izbledi, ali uvek može da se povrati načinom na koji će me zagrliti, pogledati u oči i poljubiti u čelo", kaže Dženis.

"Zahvalna sam kada muškarac ide lagano i mojim korakom, na svim poljima. Od komfornosti do načina na koji hoda" amatra Laurel

"Toliko sam zahvalna za svoje zdravo, snažno telo koje ima sposobnost da pruža i prima ljubav. I mnogo sam zahvalna muškarcu koji to ume da ceni" rekla je Andrea.

"Zahvalna sam kada on zaista nije u raspoloženju za seks jer je pod stresom, ali vidi da sam ja uzbuđena, pa me onda zadovolji. Kada se pobrine za mene, ja sam veoma srećna, a i on je srećan, jer ga više neću zaskakati tražeći da vodimo ljubav", misli Gigi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.