Devojčica (4) propala kroz parking TC Stadion

Izvor: Vesti-online.com, 17.Maj.2013, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica (4) propala kroz parking TC "Stadion"

Devojčica (4) je propala kroz neobezbeđen prostor na parkingu u novom tržnom centru "Stadion" na Voždovcu i povredila glavu.

Do nesreće je došlo kada je devojčica propala kroz rupu od 30 centimetara, koja nije bila obezbeđena. Pala je sa tri metra visine sa gornjeg nivoa parkinga na donji, a rupa se nalazi između ploče i zida.

Otac povređene devojčice je odmah potom skočio za njom kroz rupu i lakše povredio nogu. On je izvukao devojčicu, odneo je do automobila i odvezao u Urgentni centar.

Devojčica se trenutno nalazi na odeljenju neurohirurgije i prema prvim procenama lekara, nisu u pitanju ozbiljnije povrede.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četvorogodišnja devojčica povređena nakon pada u rupu

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Maj.2013

Četvorogodišnja devojčica povređena je kada je upala u rupu koja se nalazi na parkingu nedavno otvorenog TC 'Stadion' na Voždovcu, večeras oko 20 sati.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Stanje povređene devojčice stabilno

Izvor: Studio B, 17.Maj.2013

Četvorogodišnja devojčica koja je povređena prilikom pada s visine od oko tri metra u tržnom centru Stadion na Voždovcu, stabilno je i oporavlja se u Dečjoj bolnici u Tiršovoj. ..Kasno sinoć policija je obavila uviđaj, a istraga će pokazati ko je odgovoran za taj nesrećan događaj. ..Tržni centar...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.