Devojčica (13) imala i po 15 klijenata za noć

Izvor: Vesti-online.com, 20.Okt.2014, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica (13) imala i po 15 klijenata za noć

Policijska inspektorka Odeljenja za javni red i mir Policijske uprave Grada Beograda Dragana Starčević otkrila je za Mondo neke od najdrastičnijih primera prostitucije iz Beograda. Najtragičnija je priča devojčice koju je podvodi "dečko", a koja je za noć usluživala i do 15 muškaraca.

Drogirana i fizički uništena. I dalje nesposobna da govori o tome što joj se desilo

 

Prvi slučaj je majka koja je terala 19-godišnju ćerku i nevenčanog muža >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da se bave prostitucijom. Ona je zatvorena zbog trgovine ljudima, a njeno troje dece je smešteno u hraniteljske porodice.

 

U drugom slučaju muž je prodavao ženu klijentima u stanu na Novom Beogradu, dok im je dete bilo u školi. Suprug je sve posmatrao iz druge sobe, a često su snimali susrete s klijentima. Tu je i primer muža koji je podvodio ženu iz mesta van Beograda. U prestonicu je dovodio ženu da pruža seksualne usluge klijentima dok je on bio u teretani ili kafiću.

 

Starčević je kao najtragičniji slučaj izdvojila 13-godišnju devojčicu, koja je za noć imala 10-15 klijenata i bila pod uticajem narkotika. Nju je eksploatisao neko kog je smatrala za dečka.

 

"Ne možete da zamislite kako izgleda devojčica od 12 ili 13 godina koja je imala za noć 10 ili 15 klijenata i još je pod dejstvom narkotika. Ona ne može sa vama ni da razgovara, gleda vas, a ne vidi vas i ne čuje, daje nepovezane odgovore. Lošeg je psihičkog i fizičkog stanja, ima povrede od uboda igli", kaže insprektorka.

 

Kaže da su nailazili na maloletne prostitutke koje su po telu imale povrede od gašenja cigareta, a fizički su ih zlostavljali i "klijenti" i makroi.

 

"Bilo je više slučajeva koji su dubok trag ostavili na meni i svim kolegama, nešto o čemu uvek razmišljate. Iako smo obučeni, i pored sve profesionalnosti, ne možemo da to ljudski ne posmatramo", navodi Starčević.

 

Inspektorka je istakla da u prostituciju ne ulaze samo žene, već i muškarci, uglavnom transvestiti i homoseksualci.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.