Deset godina seksualno zlostavljao ćerke?

Izvor: Press, 21.Nov.2014, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset godina seksualno zlostavljao ćerke?

Rajko D. (56) uhapšen zbog sumnje da je gotovo punih deset godina napastvovao svoju decu. Policija: Polno ih zlostavljao od 2004. Majka: Mlađa je ponekad bila neraspoložena
PRIJEDORČANIN Rajko D. (56) uhapšen je zbog pokušaja silovanja i polnog nasilja nad svoje dve ćerke!? Otac se našao iza rešetaka kada su ga optužile njih dve, mlađa koja ima 17 godina i, starija, danas udata dvadesettrogodišnjakinja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Porodična tajna izašla je na videlo kada se, pre nekoliko dana, tinejdžerka starijoj sestri požalila na očevo ponašanje.
Kako „Novosti“ saznaju, postoje dve verzije ove priče. Prema jednoj, starija kćerka nije mogla da podnese da se njenoj mlađoj sestri ponovi ista sudbina, jer je i nju otac, navodno seksualno zlostavljao, pa ga je prijavila policiji. Prema drugoj, prepisku na društvenoj mreži videli su prijatelji jedne od sestara i sve prijavili policiji.
Košmar je, kako se sumnja trajao godinama, a Rajkova supruga tvrdi da nije ništa primetila. Jedino je, kako kaže, primećivala da kada njena mlađa ćerka sa ocem ostane nasamo, „kasnije nije dobro“.
- Primećivala sam da je jako neraspoložena kada je otac pozove da ga izmasira, jer ga bole leđa. Kada se vraćala, nije bila dobro. Nije ništa htela da mi kaže. U šoku sam, ako je ovo tačno, ne znam gde mu je bila pamet - priča Rajkova nevenčana supruga.



Ona sa mužem ima četvoro dece, dve kćerke i dva sina. Rajko je, kako je saopšteno iz CJB Prijedor, ćerke polno zlostavljao u periodu od 2004. do 2014.
POPLAVE
PORODICA Rajka D. nedavno je preživela poplavu, u kojoj im je stradala kuća. Još uvek se bore s posledicama nepogode. Komšije ne mogu da veruju šta se dogodilo, jer je on „bio solidan komšija, iako je ponekad bilo razmirica između supružnika“.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.