Deo Beograda bez grejanja

Izvor: RTS, 26.Nov.2014, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo Beograda bez grejanja

Zbog kvara na toplovodima, potrošači u centru Beograda, koji se snabdevaju iz toplana "Dunav" i "Konjarnik", nemaju grejanje ili su im radijatori mlaki. Ekipe za hitne intervencije rade na otklanjanju kvara.

Potrošači koji se toplotnom energijom snabdevaju iz toplane "Dunav" trenutno su bez grejanja zbog kvara na magistralnom toplovodu M2 te toplane, navodi se na sajtu JP "Beogradske elektrane", prenosi Tanjug.

Ekipe za hitne intervencije su na terenu, otklanjaju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kvar i čine sve što je u njihovoj moći da u što kraćem vremenskom periodu otklone taj poremećaj, saopštile su Beogradske elektrane.

Stabilizacija u snabdevanju toplotnom energijom iz toplane "Dunav" očekuje se najkasnije sutra u jutarnjim časovima.

Zbog popravke kvara na delu magistralnog toplovoda toplane "Konjarnik" danas, 26. novembra, od popodnevnih do jutarnjih časova 27. novembra, većini potrošača na području opštine Vračar biće redukovana isporuka toplotne energije, dok manji broj korisnika neće imati grejanje.

Kako je precizirano korisnici koji se nalaze u Vojislava Ilića 4, 6, 13, 14, 20, 25-27, 28 i 40, Metohijskoj 9, 11, 19, 23, 26, 31, 40 i 42, Jovana Rajića 5 (A, C i D), Grčića Milenka 1, 3, 4A i 4B, Vidovdanskoj 2C, Bledskoj 1, 2 i 3, Gročanskoj 23 i 46, Gospodara Vučića 189, Trajka Stamenkovića 14, Tome Maksimovića 5 i Velimira Todorovića 1 neće imati grejanje.

Ostali potrošači koji se nalaze na prostoru Vračara, Lekinog brda i Neimarske padine do sutra ujutro imaće grejanje umanjenog kvaliteta.

Ekipe za hitne intervencije Beogradskih elektrana su na terenu i čine maksimalne napore da u najkraćem mogućem roku saniraju taj poremećaj, navodi se na sajtu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Centar Beograda dobiće grejanje do podneva

Izvor: Mondo, 27.Nov.2014, 09:55

Građani u centru Beograda, koji se snabdevaju iz toplana “Dunav” i "Konjarnik", nemaju grejanje i jutros, ali će kako kažu nadležni svi imati grejanje do podneva...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Potrošači koji se snabdevaju izm Toplane Konjarnik dobiće grejanje danas oko 10 časova,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.