Delovi Beograda bez grejanja do sutra!

Izvor: Mondo, 05.Dec.2016, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delovi Beograda bez grejanja do sutra!

Zbog popravke kvara na magistralnom toplovodu toplane "Cerak" danas od 17 časova, bez grejanja i potrošne tople vode biće pojedini potrošači.

Foto: MONDO/P. V.

Radijatori će biti hladni potrošačima sa područja Žarkova (Bele vode, Julino brdo), Repišta, naselja Cerak vinogradi, kao i dela Vidikovca, saopštile su gradske toplane.

Ekipe za hitne intervencije su na terenu i čine sve što je u njihovoj moći da kvar na delu toplovoda bude otklonjen u najkraćem mogućem roku, a nastavak grejanja stanovnici tog područja mogu očekivati u utorak u prepodnevnim časovima.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Do sutra BEZ GREJANJA Cerak, Žarkovo, Bele vode, Julino brdo, deo Vidikovca...

Izvor: Blic, 05.Dec.2016

Zbog popravke kvara na magistračnom toplovodu toplane “Cerak”, danas od 17 časova pa sve do sutra bez grejanja i potrošne tople vode biće stanovnici Žarkova, Belih voda, Julinog brda, Cerak vinograda, Repišta, ali i dela Vidikovca...Ekipe za hitne intervencije su, prema rečima ljudi iz “Beogradskih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.