Deca Majkla Džeksona kao svedoci na suđenju

Izvor: Blic, 27.Sep.2011, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca Majkla Džeksona kao svedoci na suđenju

Princ Majkl i Paris Džekson, deca preminulog kralja popa Majkla Džeksona nadaju se svedočenju na suđenju za ubistvo Majklovom doktoru Konradu Mareju.

Deca su odlučna u nameri da ponude dokaze protiv doktora koji je optužen da je dao Majklu smrtnu dozu anestetika Propofola koja ga je ubila 2009.godine, iako njihova baka Ketrin misli da je to loša ideja.

"Ketrin se opire ovom koraku jer zna koliko bi to bilo traumatično za decu, ali ona

su rekla da žele >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da kažu poroti šta su videla tog dana kada je njihov otac umro”, kažu izvori bliski porodici Džekson.

Deca veruju da će ponuditi dokaze koji će pomoći da se Marej osudi. Mlađi

brat Blenket, koji ima 10 godina, previše je mlad da bi svedočio, smatraju Ketrin i

Majklova sestra La Toja.

Drugi izvori brinu da bi nekadašnji blizak odnos dece sa doktorom mogao da ga spasi od osude.

Povezane vesti: Snimci sa autopsije Majkla Džeksona na suđenju njegovom lekaru Svedočenje Džeksonovog telohranitelja izazvalo šok Tužilac: Džekson je bio mrtav pre zvanja hitne pomoći

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počelo suđenje doktoru za ubistvo Majkl Džeksona!

Izvor: S media, 27.Sep.2011

Doktor Majkl Džeksona, Konrad Murej, optužen je za smrt kralja popa. Danas mu je počelo suđenje...Doktor Majkl Džeksona je optužen za njegovo ubistvo zbog velike količine lekova koje je pop pevač uzimao...Ćerka Majkla Džeksona spava u tatinoj jakni!..Snima se film o Majklu Džeksonu!..Bijonse...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.