Danas sunčano i toplo - do 28 stepeni

Izvor: B92, 29.Jun.2016, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano i toplo - do 28 stepeni

Beograd -- U Srbiji će danas biti pretežnu sunčano i toplo, sa najvišom temperaturom do 28 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren vetar, severni i severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od 14 do 20, a najviša od 27 do 30 stepeni.

U Beogradu će biti sunčano i toplo uz slab, severni i severozapadni vetar. Najniža temperatura biće 16, a najviša 28 stepeni.

U Srbiji će naredne sedmice biti pretežno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sunčano i toplo. Od petka se očekuje retka pojava poslepodnevnih kratkotrajnih pljuskova i grmljavina. Najviša temperatura kretaće se od 31 do 35 stepeni.U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Biometeorološka prognoza za Srbiju, za sredu, 29. juni 2016. godine:

Biometeorološka situacija pogodovaće većini hroničnih bolesnika. Izvestan oprez se savetuje osobama sa varirajućim krvnim pritiskom. Od meteoropatskih reakcija su moguće glavobolјa, bolovi u kostima i zglobovima i neraspoloženje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DANAS NEMA KIŠE: Narednih dana sunčano i toplo, temperatura do 30 stepeni

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2016

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, sa najvišom dnevnom temperaturom do 30 stepeni...Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, duvaće slab i umeren, severni i severozapadni vetar...Najniža temperatura biće od 14 do 20, a najviša od 27 do 30 stepeni...U Beogradu će...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.