Danas smena sunca i kiše, temperatura do 28 stepeni

Izvor: Telegraf.rs, 12.Maj.2017, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas smena sunca i kiše, temperatura do 28 stepeni

U Srbiji će u jutarnjim satima biti oblačno, mestimično sa kišom, tokom dana pretežno sunčano, a kasnije posle podne, uveče i noću promenljivo oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom na severu i zapadu.

Vetar će biti slab i umeren, na planinama povremeno jak, južni i jugozapadni, a na jugu Banata i istoku slab i umeren, jugoistočni.

Najniža temperatura od 10 do 17 C, najviša dnevna od 24 do 28 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zavod.

U Beogradu će u jutarnjim satima biti oblačno sa slabom kišom. Tokom dana pretežno sunčano, a uveče u pojedinim delovima grada moguci su kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, juzni i jugoistocni. Najniža temperatura 16 C, najviša dnevna 27 C. U noći naoblacenje sa kisom i kratkotrajnim pljuskovima.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SMENA PROLEĆA I JESENI U ISTOM DANU: U Srbiji ujutru tmurno, preko dana sunčano, uveče ponovo KIŠA

Izvor: Kurir, 12.Maj.2017

...Vetar će biti slab i umeren, na planinama povremeno jak, južni i jugozapadni, a na jugu Banata i istoku slab i umeren, jugoistocni..Najniža temperatura od 10 do 17 C, najviša dnevna od 24 do 28 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod..U Beogradu će u jutarnjim satima biti oblačno...

Nastavak na Kurir...

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS: Do kada će padati kiša u gradovima Srbije iz sata u sat (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Maj.2017

Kiša koja je u toku noći počela da pada u većini mesta u Srbiji, ponegde pada i dalje, ali se u toku podneva očekuje kratkotrajno razvedravanje. Međutim, kasnije posle podne, uveče a posebno u toku noći ponovo će doći do naoblačenja sa kišom i lokalnim pljuskovima i grmljavinom, i to uglavnom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Sutra promenljivo oblačno, temperatura do 22 stepena

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Maj.2017

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Ujutru i pre podne biće oblačno, mestimično sa kišom. Duvaće slab i umeren, zapadni i severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od 11 do 15, a najviša dnevna od...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.