Danas oblačno, ponegde i sneg

Izvor: B92, 26.Jan.2015, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno, ponegde i sneg

U Srbiji će danas biti oblačno, mestimično sa snegom, uglavnom u severnim i centralnim krajevima, a na istoku sa kišom, saopštio je Hidrometeorološki zavod.

Padavine će biti slabog intenziteta, sa jutarnjom temperaturom od minus tri do tri i najvišom dnevnom od nula do pet stepeni.

I u Beogradu će biti oblačno, povremeno sa snegom, uglavnom slabog intenziteta. Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura nula, a najviša dnevna dva stepena.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Meteorološke prilike mogu nepovoljno uticati na osobe s cerebrovaskularnim oboljenjima, sa srčanim problemima i astmatičare.

Moguće meteoropatske reakcije su reumatski bolovi, promenljivo raspoloženje i glavobolja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BOLEĆE VAS GLAVA ZBOG VREMENA, ALI STVARNO: Danas SNEG i LED! Evo gde će vejati

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jan.2015

U Srbiji će danas biti oblačno, mestimično sa snegom, uglavnom u severnim i centralnim krajevima, a na istoku sa kišom, saopštio je Hidrometeorološki zavod. Padavine će biti slabog intenziteta, sa jutarnjom temperaturom od minus tri do tri i najvišom dnevnom od nula do pet stepeni. I u Beogradu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.