Danas do 38 stepeni, osveženje od srede

Izvor: Press, 01.Sep.2015, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas do 38 stepeni, osveženje od srede

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da će na području Srbije i danas u svim krajevima biti veoma toplo vreme sa maksimalnom temperaturom od 34 do 38 stepeni.
Foto:Blic.rs
Od srede će na severu i zapadu biti malo svežije, a na jugu i istoku biće veoma toplo vreme do subote 5. septembra sa najvišom temperaturom vazduha oko 35 stepeni.
Danas će u Srbiji biti sunčano >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i veoma toplo vreme sa najvišom temperaturom od 35 do 38 stepeni.
Najniža temperatura vazduha kretaće se od 14 do 24, a na jugu Banata oko 27 stepeni, dok će vetar biti slab i umeren, na jugu Banata povremeno jak, pretežno jugoistočni.
I u Beogradu će sunčano i veoma toplo vreme sa slabim i umerenim, jugoistočnim vetrom.
Najniža temperatura vazduha biće oko 24, a najviša oko 37 stepeni.
U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 8. septembra, od srede do subote u većem delu biti pretežno sunčano i malo svežije vreme, a na jugu i istoku i dalje će biti veoma toplo.
Uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuje se ređa pojava kratkotrajne kiše ili pljuska sa grmljavinom.
U subotu uveče na severu, a u nedelju i u ostalim krajevima, očekuje se zahlađenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom.
Od ponedeljka biće promenljivo oblačno, sveže i uglavnom suvo vreme.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra veoma toplo, do 38 stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Sep.2015

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo s temperaturom do 38 stepeni Celzijusa, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije...Duvaće slab vetar. U planinskim predelima zemlje, uz lokalni razvoj oblačnosti, moguća je pojava kratkotrajnih pljuskova s grmljavinom. Jutarnja temperatura...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.