Danas do 37, uveče pljuskovi i grmljavina

Izvor: Press, 23.Jun.2017, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas do 37, uveče pljuskovi i grmljavina

U Srbiji će danas biti veoma toplo, temperatura će dostići i 37 stepeni, ali se u večernjim satima mogu očekivati pljuskovi i grmljavina.
Foto:b92.net
RHMZ upozorava da se od danas pa sve do srede na području cele Srbije može očekivati veoma toplo vreme sa maksimalnom temperaturom od 33 do 37 stepeni.
Kako se navodi, samo će u ponedeljak biti svežije, od 28 stepeni na severu do 34 stepena >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na istoku i jugoistoku Srbije.
Danas u popodnevnim časovima na severu Srbije, a uveče i noću i u ostalim krajevima moguća je lokalna pojava kratkotrajnih vremenskih nepogoda sa jakim pljuskom, gradom i olujnim vetrom. 

Duvaće slab i umeren, zapadni i jugozapadni vetar. Najniža temperatura od 13 do 21, najviša od 33 do 37 stepeni. 

U Beogradu pretežno sunčano i veoma toplo. Uveče i noću osveženje sa pljuskom i grmljavinom. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura oko 21, najviša oko 35 stepeni.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.