Dačić: Peconi ne finansira SPS

Izvor: Mondo, 27.Jan.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Peconi ne finansira SPS

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da biznismen Predrag Ranković Peconi ne finansira tu stranku.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić:SPS će glasati za Zakon o akcizama

Izvor: Kurir, 27.Jan.2009

BEOGRAD, 26. januara 2009. (Beta) - Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je večeras da će ta stranka glasati za Zakon o akcizama ako on bude vraćen na glasanje. Gostujući na Radio televiziji Srbije, on je kazao da će SPS glasati "onako kako se dogovori" i da nema...

Nastavak na Kurir...

Dačić: Ne plaća nas Peconi

Izvor: Kurir, 28.Jan.2009, 08:37

BEOGRAD - Ministar policije i predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je juče da njegovu stranku ne finansira biznismen Predrag Ranković Peconi, kao i da mu ne priliči da bilo koga favorizuje, ni domaće, ni strane proizvođače cigareta.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.