Da li su Zaevu to rekli Rama i Tači?

Izvor: Mondo, 02.Maj.2017, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Da li su Zaevu to rekli Rama i Tači?"

Aleksandar Vulin upitao je, reagujući na izjavu lidera Zoran Zaeva, da je u Srbiji na vlasti nacionalističko rukovodstvo, da li je "napad na Vučića smislio sam ili su mu to rekli Rama, Tači ili Džaferi?"

Foto: FOTO TANJUG / JAROSLAV PAP

"Vučić nikada nije pokušavao da se nameće kao lider u regionu ali ga takvim smatraju i prijatelji i oni koji to nisu. Vučić se kao izabrani predsednik Srbije, baš kao ni predsednik Vlade Srbije, nijednom nije poneo kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nacionalista, pa čak ni kada je bilo sasvim jasno da njegova mirovna politika među drugim narodima često nije nalazila iskrene sagovornike", rekao je predsednik Pokreta socijalista u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Jedno je sigurno, dodao je - Makedonci Zaevu ne bi savetovali da napada Vučića, jer oni znaju da na Balkanu nemaju boljeg prijatelja od Vučića.

Lider Socijaldemokratskog saveza Makedonije (SDSM) Zoran Zaev izjavio je za "Kurir TV" da su Srbi i Makedonici bratski narodi ali i da je u Srbiji na vlasti "nacionalističko rukovodstvo" Aleksandra Vučića.

Zaev: U Srbiji "nacionalističko rukovodstvo"

-------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store!PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vulin oštro reagovao: Zaev napao Vučića! Je l' to smislio sam ili su mu rekli Tači i Rama?

Izvor: BKTV News, 02.Maj.2017

"Makedonci Zaevu ne bi savetovali da napada Vučica, jer oni znaju da na Balkanu nemaju boljeg prijatelja od Vučića."..Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin upitao je, reagujući na izjavu lidera Socijaldemokratskog saveza Makedonije (SDSM) Zoran Zaeva, da je u Srbiji na vlasti nacionalističko...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.