Da li Dom zdravlja u Nišu ispunjava uslove za akreditovanje

Izvor: RTS, 22.Feb.2017, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li Dom zdravlja u Nišu ispunjava uslove za akreditovanje

Agencija za akreditaciju danas procenjuje da li Dom zdravlja u Nišu ispunjava uslove za akreditovanje fizikalne medicine i rehabilitacije. Ta ustanova od 2013. godine ima akreditaciju na sedam godina u svim granama, sem fizikalne medicine i stomatologije.
Da li Dom zdravlja u Nišu ispunjava uslove za akreditovanje fizikalne medicine i rehabilitacije proceniće danas Agencija za akrediraciju. Inače, ta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ustanova od 2013. godine ima akreditaciju na sedam, godina u svim granama sem fizikalne medicine i stomatologije.

"Agencija je osnovana još 2008. godine, mi dugo godina radimo sa standardima postojećim, veliki broj ustanova je akreditovan što se tiče zdravstva preko 130 domova zdravlja. Standardi su nacionalni, znači naši, ali su rađeni po međunarodnim principima, znači potpuno zadovoljavaju pružanje usluga u našim zdravstvenim ustanovama", kaže Vlada Davskovski, direktor Agencije za akreditaciju.
Direktor Doma zdravlja u Nišu doc. dr Milorad Jerkan kaže da ovo rade da bi primarno zdravstvo u Nišu bilo što kvalitetije i bolje.
rts.nis@rts.rs
+381 18 236 588

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.