DUGO SMO ČEKALI: Evo kad nas očekuju SNEŽNE PADAVINE

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2016, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUGO SMO ČEKALI: Evo kad nas očekuju SNEŽNE PADAVINE

Danas najviša temperatura od 0 do 7.

 U Srbiji danas ujutro umeren mraz, mestimično magla i niska oblačnost, a u toku dana u većini mesta pretežno sunčano, u Timočkoj Krajini oblačno i hladnije.

Duvaće vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, u košavskom podruvcju i na planinama povremeno jak.

Jutarnja temperatura od -9 do -5, najviša dnevna od 0 do 7, stepeni saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U Beogradu će sutra biti pretežno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sunčano, vetrovito i malo toplije. Vetar umeren, povremeno jak, istočni i jugoistočni.

Jutarnja temperatura oko -5, najviša dnevna oko 5 stepeni.

U Srbiji će do ponedeljka, prema prognozi vremena do 28. decembra, biti suvo sa jutarnjim mrazem i maglom koja će se ponegde po kotlinama i nizijama zadržati duže. U toku dana pretežno sunčano.

Sneg u utorak i sredu

U utorak naoblačenje, koje će usloviti krajem dana i u toku noći mestimično kišu, na planinama sneg.

U sredu oblačno, ponegde sa slabim snegom, navodi RHMZ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra ujutro umereni mraz, tokom dana oblačno

Izvor: Beta, 21.Dec.2016

U Srbiji će sutra ujutro biti hladno sa slabim i umerenim mrazem i mestimično s maglom ili niskom oblačnošću koja će se na severu i po pojedinim kotlinama zadržati veći deo dana, dok će u ostalim krajevima biti pretežno sunčano, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.Vetar će biti slab,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.