DSS: Transparentna uprava na Voždovcu

Izvor: RTS, 16.Nov.2013, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Transparentna uprava na Voždovcu

Demokratska stranka Srbije zalaže se za davanje vlasti lokalnim samoupravama, rekao je potpredsednik DSS-a Aleksandar Popović na početku kampanje te stranke za izbore na Voždovcu.

Potpredsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Aleksandar Popović izjavio je, na početku kampanje te stranke za izbore na Voždovcu, da se DSS zalaže za davanje vlasti lokalnim samoupravama i da građani jasno i precizno znaju kako se njihov novac troši.

"To ćemo uraditi posle izbora, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << napraviti potpuno transparentu upravu ovde na Voždovcu, ali i posle narednih izbora i u Beogradu", rekao je Popović novinarima na pijaci na Banjici.

Meni je, rekao je on, kao nekome ko je odrastao na Voždovcu, zadovoljstvo da prisustvujem početku kampanje za izbore.

"Voždovac je opština koji ima urbani i ruralni deo, oslikava Srbiju. Opština ima simbolički i realni ekonomski značaj", rekao Popović.

Predsednik opštinskog odbora DSS-a na Voždovcu Dušan Šokorac rekao je da se DSS u kampanji neće baviti velikim temama, već lokalnim problemima koji tište Voždovac.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DSS: Andrija Mladenović - član privremenog organa

Izvor: Studio B, 16.Nov.2013

DSS spremna je da uzme učešće u radu privremenog organa u Gradu Beogradu jer je u skladu sa zakonom da privremeni organ bude sastavljen od predstavnika stranaka koje su imale odbornike u prethodnom mandatu...Gradski odbor DSS-a Beograd predlaže za člana privremenog organa, predsednika Gradskog odbora...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.