DS traži ostavku gradonačelnika NS

Izvor: B92, 30.Jan.2015, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS traži ostavku gradonačelnika NS

Gradski odbor DS iz Novog Sada zatražio je ostavku gradonačelnika Miloša Vučevića zbog, kako navode, nestručnosti njega i njegovog tima koji loše vode grad.

DS je kritikovao gradonačelnika Vučevića jer svakodnevno učestvuje u obračunima sa političkim neistomišljenicima, a ne rešava "nagomilane probleme Novosađana".

"Ne ume da privuče investicije, da sanira probleme u javnim preduzećima, da obuzda apetite bahatih koalicionih partnera, ograniči stranačko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zapošljavanje, da odgovori na pitanja opozicije", piše u saopštenju.

DS je dodao da su u Novom Sadu već mesecima raskopane ulice, koje stvaraju probleme u saobraćaju, a gradonačelniku to ne smeta "već se bavi opozicijom i smetaju mu kritike, pitanja i pokušaji da se pomogne".

"Pozivamo Vučevića da hitno podnese ostavku kako bi grad vodili, stručniji, dobronamerniji i pristojniji ljudi", piše u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Vučević da podnese ostavku, SNS: Licemeri iz DS-a

Izvor: Radio 021, 30.Jan.2015

Gradski odbor Demokratske stranke zatražio je ostavku gradonačelnika Miloša Vučevića jer je, kako kažu, "jasno da je jedino sposoban za svakodnevne obračune sa političkim neistomišljenicima"...Demokrate dodaju da niko ne rešava nagomilane probleme Novosađana, a da gradonačelniku ne smetaju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.