DS: Zašto je poskupela struja?

Izvor: RTS, 12.Mar.2014, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Zašto je poskupela struja?

Zašto je u Srbiji poskupela struja, kada je u celom regionu pojeftinila, upitao vojvođanski odbor DS ministarku Zoranu Mihajlović, tražeći i da objasni kako je došlo do nekontrolisane naplate računa za struju i gas.

Vojvođanski odbor Demokratske stranke (DS) pozvao je danas ministarku energetike u ostavci Zoranu Mihajlović da odgovori kako je moguće da je u Srbiji struja poskupela kada je svugde u regionu pojeftinila.

Ta stranka je u saopštenju za javnost >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od Mihajlovićeve zatražila i da građanima objasni kako je došlo do nekontrolisane naplate računa za struju i za gas, kojima su oštećene hiljade građana.

"Kako to da nije uspela da za godinu i po osmisli izgled računa za električnu energiju, koji bi razumeo svaki građanin? Kakva je sudbina ugovora o izgradnji vetrogeneratora u Srbiji?", neka su od pitanja koja je DS uputio ministarki.

Ta stranka je ocenila da se Zorana Mihajlović ponaša tabloidno kada optužuje Vladu Vojvodine da radi u "tajkunskim interesima". 

"Iako znamo da će joj to jako teško pasti, pozivamo ministarku u ostavci da večeras pažljivo posmatra televizijski prenos dodele nagrade Vojvodini u Kanu, kako bi čula zašto je Vojvodina proglašena za najbolji region srednje veličine u Evropi", navodi se u saopštenju.

DS je poručio Mihajlovićevoj da pogleda izbornu listu koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke i da se tako uveri ko je zaista podložan tajkunskim uticajima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Zašto je struja poskupela?

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Mar.2014

Vojvođanski odbor Demokratske stranke pozvao je danas ministarku energetike u ostavci Zoranu Mihajlović da odgovori kako je moguće da je u Srbiji struja poskupela kada je svugde u regionu pojeftinila.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

DS: Da Vučević hitno primi radnike "Milana Vidaka"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2014, 15:31

Gradski odbor Demokratske stranke u Novom Sadu pozvao je gradonačelnika Miloša Vučevića da hitno primi radnike fabrike "Milan Vidak", oštećene u procesu privatizacije, kako bi sa njima razgovarao o mogućim rešenjima i pomoći, saopšteno je danas iz novosadskog DS-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.