DS: Istražiti incident u Kovačici

Izvor: B92, 18.Okt.2015, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Istražiti incident u Kovačici

Demokratska stranka zatražila je od nadležnih organa da u skladu sa zakonom reaguju na incident koji se, kako je navedeno u saopštenju, dogodio u Kovačici.

DS tvrdi da su predsednik Opštinskog odobra SNS Zoran Savanov i njegov sin Stefan nasrnuli na grupu ljudi, koji su sedeli za stolom, kao i na sina sadašnjeg predsenika Skupštine opštine Jana Puškara, koji je snimio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << incident.

Ta stranka je dostavila video zapis zajedno sa saoštenjem, na kojem tvrde da je snimljen ovaj incident.

DS takođe tvrdi da su Stevanovi nasrnuli i na Puškarevu devojku, koja je potom zatražila hitnu pomoć, a u saopštenju se podseća da su u pitanju iste osobe koje su pažnju medija privukle u januaru 2012. godine, kada su, navodno, golog čoveka kolima vukle po putu.

Sa ovim događajima upoznata je i policija, a DS traži od svih nadležnih organa da reaguju u skladu sa zakonom i da ne dopuste da se ovaj slučaj završi "kao i svi drugi slučajevi, u kojima se pokazalo da na put želji SNS da dođe na vlast ne mogu da stanu ni zakoni, ni policija, ni tužilaštvo", navedeno je u saopštenju Informativne službe DS.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.