DNS:  Samit u Berlinu ozbiljno upozorenje BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2014, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DNS: Samit u Berlinu ozbiljno upozorenje BiH

BANJALUKA - Demokratski narodni savez /DNS/ očekuje da će poruke samita NJemačke i zemalja Balkana biti ozbiljno upozorenje strukturama i političarima u BiH da ulože napore u procese promjena i reformi koje će voditi ka ekonomskoj, bezbjednosnoj i, uopšte, društvenoj stabilizaciji BiH.

"Kao odgovorna politička partija, DNS je u sredinama u kojima ima ključni uticaj na donošenje odluka dokazao da se na jasnim programima i razvoju realne ekonomije, te zapošljavanju na bazi produktivnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u industrijskom i poljoprivrednom sektoru, može napraviti značajan ekonomski iskorak", saopšteno je iz ove stranke.

DNS ističe da će i dalje insistirati na projektima i programima iz realnog sektora.

Ova stranka od institucija BiH očekuje stabilan pravni okvir koji će, na principima vladavine prava, omogućiti sigurnost investicija, ali i svakog građanina.

"U okvirima procesa pristupanja EU, DNS posebno insistira na usvajanju mehanizma koordinacije koji će uvažiti unutrašnju strukturu, složeni politički sistem BiH i političku odgovornost predstavnika Republike Srpske i drugih političkih zajednica u BiH i na toj osnovi ubrzati evropski put", ističe DNS.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.