DEJLI MEJL O ČUDESNOM SRBINU: Milan Milić izumeo brushalter koji povećava grudi bez operacije!

Izvor: Kurir, 04.Sep.2015, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJLI MEJL O ČUDESNOM SRBINU: Milan Milić izumeo brushalter koji povećava grudi bez operacije!

"Čudesni" vibrirajući grudnjak koji može da poveća ženske grudi za jedan broj bez operacije trenutno se testira u SAD-u, a njegov izumitelj je 30-godišnji Milan Milić, piše britanski Dejli Mejl.

Milić tvrdi da njegov izum povećava grudi, čini ih "živahnijima" i približava jednu drugoj - u samo nedelju dana. A ako taj njegov grudnjak prođe ova stroga testiranja, mogao bi ženama duž celog sveta pomoći da imaju veći dekolte bez odlaska pod nož.

Milić, koji inače >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << radi kao obezbeđenje, počeo je da istražuje alternative operaciji grudi nakon što mu je njegova devojka rekla da bi volela da ima veće grudi. Pre nego što je napravio prototip proveo je "mesece proučavanja", a sad je svoj izum, koji je nazvao E bra, odneo u SAD na testiranje.

(Dejli Mejl)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ceo svet priča o Srbinu koji je izumeo brus za povećanje grudi bez operacije

Izvor: B92, 05.Sep.2015, 10:11

Čudotvorni vibrirajući grudnjak koji može da poveća ženske grudi za jedan broj bez operacije trenutno se testira u Sjedinjenim Državama, a njegov izumitelj je tridesetogodišnji Milan Milić iz Lazarevca...Milić tvrdi da njegov izum povećava grudi, čini ih "živahnijima" i približava jednu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.