DEDA SLIKAO UNUKA: Prve fotografije malog princa Džordža posle porodilišta!

Izvor: Kurir, 20.Avg.2013, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEDA SLIKAO UNUKA: Prve fotografije malog princa Džordža posle porodilišta!

Za razliku od prethodnih izdanaka britanske kraljevske porodice koje su fotografisali najslavniji fotografi, prvi porodični portret malenog Džordža koji je izašao u javnost načinio je njegov deda Majkl u bašti svoje kuće

LONDON - Budući britanski kralj, koji će uskoro navršiti mesec dana, spokojno spava u maminom naručju...

Ovo je prizor sa jedne od fotografija iz porodičnog albuma princa Vilijama i njegove supruge Kejt koju je načinio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << njen otac Majkl Midlton.

Za razliku od prethodnih izdanaka britanske kraljevske porodice koje su fotografisali najslavniji fotografi, prvi porodični portret malenog Džordža koji je izašao u javnost načinio je njegov deda Majkl u bašti svoje kuće u Berkširu.

U fotografiju su "uskočili" i ljubimci Kejtine porodice Lupo i Tili.

Odluka Vilijama i Kejt da objave ovako neformalan porodični portret vrlo je neobična, ali simpatična, ocenjuju kritičari dodajući da je pravo osveženje videti amaterske fotografije načinjene običnim foto-aparatom.

Fotografije su načinjene početkom avgusta na basnoslovno vrednom porodičnom imanju Midltonovih, Kerol i Majkla, koji su inače internet milioneri.

Vojvotkinja Kejt je, primećuju britanski mediji, odevena u ciklama haljinu koja košta šezdesetak evra, a Vilijam u opuštenu sportsku kombinaciju. Ono što se primećuje na prvi pogled jesu podočnjaci mladih roditelja!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Upoznajte princa Georga!

Izvor: Tracara.com, 20.Avg.2013

Prva fotografija kraljevske porodice u proširenom sastavu Prve zvanične fotografije princa Williama, Kate Middleton i njihovog sina prince Georgea objavljene su juče. Britanski kraljevski par stao je pred objektiv Michael Middletona, oca Kate Middleton.Za razliku od prethodnih oficijelnih fotografija,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.