DANAS U BLICU Ovde žive masovne ubice

Izvor: Blic, 24.Jul.2016, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAS U "BLICU" Ovde žive masovne ubice

U Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu smešteno je 280 osoba kojima je izrečena mera obaveznog psihijatrijskog lečenja. Više o ovoj ustanovi pročitajte u štampanom izdanju lista "Blic".

U današnjem "Blicu" pročitajte i intervjue sa piscem Vladimirom Arsenijevićem i liderom pokreta "Dosta je bilo" Sašom Radulovićem.

"Blic nedelje" donosi i reportažu iz sela u Srbiji u kome je ostalo samo još deset kuća, a u današnjem izdanju možete pročitati i ispovesti mladih ljudi koji žive van Srbije, ali i onih koji su se vratili iz inostranstva.

Čitajte "Blic"!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVDE ŽIVE NAJMRAČNIJE DUŠE Specijalna bolnica za najteže bolesnike iz koje još nijedan nije izašao

Izvor: Blic, 24.Jul.2016

U Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu trenutno je smešteno 280 osoba kojima je izrečena mera obaveznog psihijatrijskog lečenja u zatvorenoj ustanovi...Većinu čine oni kojima je uz zatvorsku kaznu izrečena i mera obaveznog psihijatrijskog lečenja, ali ima dosta i onih koji su za svoja zlodela...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.