Izvor: Blic, 07.Dec.2016, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA L' SI IKADA MENE VOLJELA Knez se vratio bivšoj ljubavi

Pevač Nenad Knežević Knez letos je raskinuo četiri godine dugu vezu sa Tatjanom Tat, ali izgleda da su se njih dvoje nedavno pomirili.

Iako je nakon raskida govorio da je u njihovoj vezi došlo do prezasićenja i da su se mirno rastali, Knez se vratio u zagrljaj bivše. Fotografije do kojih smo došli jasno pokazuju da ljubav između njih nije nestala jer se na svakoj od njih grle i ljube dok u jednom prestoničkom restoranu uživaju u društvu njegovih ćerki.

Knez >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Tatjana započeli su vezu ubrzo nakon što se pevač razveo od bivše supruge i od tada se nisu razdvajali. Ona ga je pratila na svim putovanjima i javnim nastupima, dok je on iskreno govorio o njihovoj ljubavi.

Pravi šok nastao je kada se u oktobru pojavio sa ćerkom na crvenom tepihu i priznao da su raskinuli.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.