Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2016, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuvena pevačica pozvala obožavateljku da pevaju zajedno, a ona "ubila" (VIDEO)

Pevačica Adel održala je koncert u Los Anđelesu, a nije ni sanjala da njena obožavateljka peva podjednako dobro kao i ona.

Adel u obaveznom delu koncerta pozove nekog od fanova na scenu i oni otpevaju neku od njenih pesama ili nešto po želji. Do sada nije bilo velikih iznenađenja, ali Džejmi Grejs je bila i više od iznenađenja.

Adel nije ni znala da je na binu izvela devojku koja je 2012. godine bila nominovana za Gremija, ali Džejmi Grejs nije popularna pevačica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ona peva duhovnu muziku i zato je bila nominovana za prestižnu nagradu.

Džejmi je otpevala deo pesme “Remedy“ od Adel i klasik “Can't Help Fallling in Love“ Elvisa Prislija.

Pogledajte kako je čuvena pevačica reagovala:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.