Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2016, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorac oružjem snabdijevao mafijašli klan u Italiji

KAZERTA - Četrdesetpetogodišnji Crnogorac Predrag Petrović uhapšen je u predgrađu italijanskog grada Kazerta zbog sumnje da je član organizovane kriminalne grupe koja je oružjem snabdijevala lokalni mafijaški klan "Kasalesi".

Kako prenose italijanski mediji, za Petrovićem je bila raspisana potjernica 14. juna, nakon što je tokom akcije u kojoj je uhapšeno 20 osoba uspio da pobjegne policiji.

Nakon hapšenja, Petroviću je određen pritvor i sproveden je u lokalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << istražni zatvor.

Istraga u ovom predmetu započeta je u septembru 2012. godine zahvaljujući svjedoku saradniku Paskvalu Favi, koji je tužiocima ispričao način na koji mafijaška asocijacija "Kasalesi" dolazi do oružja koje je modifikovano i bez serijskih brojeva.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

CRNOGORAC UHAPŠEN U ITALIJI: Predrag Petrović švercovao oružje za mafiju!

Izvor: Kurir, 18.Jul.2016

...On je uhapšen pod sumnjom da je član organizovane kriminalne grupe koja se bavila švercom oružja i podržavala i snabdevala lokalni mafijaški klan "Kasalesi"..Kako prenose italijanski mediji, za Petrovićem je 14 juna raspisana poternica, nakon što je tokom akcije u kojoj je u kojoj je uhapšeno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.