Crnadak preuzeo dužnost

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Apr.2015, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnadak preuzeo dužnost

SARAJEVO - Novoimenovani ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak preuzeo je danas dužnost od dosadašnjeg ministra Zlatka Lagumdžije, koji je u prethodnom mandatnom periodu vršio i dužnost zamjenika predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH.

 Tokom primopredaje u Ministarstvu inostranih poslova /MIP/ BiH Lagumdžija je Crnatka informisao o dosadašnjim i tekućim aktivnostima ovog ministarstva.

Ovom prilikom obostrano su izražene želje za uspjeh u budućem radu, saopšteno je iz MIP-a BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnadak: Želim popraviti imidž BiH u svijetu

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Apr.2015, 09:35

SARAJEVO - Prioritet u budućem radu Ministarstva spoljnjih poslova biće put BiH prema Briselu, izjavio je u intervjuu za "Dnevni avaz" novoizabrani šef bh. diplomatije Igor Crnadak...On je juče preuzeo dužnost od dosadašnjeg ministra Zlatka Lagumdžije...Crnadak ističe da će kao čelni čovjek...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.