Član izborne komisije razlupao glasačke kutije!

Izvor: Mondo, 24.Apr.2016, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Član izborne komisije razlupao glasačke kutije!

Policija je članu izborne komisije u selu Ribnik odredila zadržavanje do 48 sato zbog sumnje da je razbio dve glasačke kutije na biračkom mestu, saopštio je MUP.

Foto: Tanjug/ Jaroslav pap

MUP je odredio pritvor osumnjičenom po odoborenju Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini.

Protiv 54-godišnjeg muškarca podneta je krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo iz člana 106. Zakona o izboru narodnih poslanika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
U Srbiji se danas održavaju vanredni parlamentarni, redovni pokrajinski i lokalni izbori.

Prema podacima RIK-a do14 sati glasalo 28,89 odsto birača, a prema CeSid-u 29,7 odsto birača.

O tome opširinije OVDE.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Član izborne komisije razlupao glasačke kutije!

Izvor: Mondo, 24.Apr.2016

Policija je članu izborne komisije u selu Ribnik kod Jagodine odredila zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je razbio dve glasačke kutije na biračkom mestu, saopštio je MUP. Glasanje će biti poništeno na tom izbornom mestu...Foto: Tanjug/ Jaroslav pap..MUP je odredio pritvor osumnjičenom po...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.