Čišćenje ulica drugog prioriteta

Izvor: Studio B, 09.Feb.2012, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čišćenje ulica drugog prioriteta

Ekipe Zimske službe JKP „Beograd-put” nastavljaju sa čišćenjem ulica drugog prioriteta, kao i onih, po pozivu građana, koje su van prioriteta. Sve glavne saobraćajnice čiste i prohodne.

Glavne saobraćajnice u Beogradu, odnosno ulice prvog prioriteta, potpuno su očišćene od snega, izjavio je jutros dežurni inženjer Zimske službe "Beograd puta" Zoran Jović.

Jović je rekao da se radilo i na ulicama drugog prioriteta, koje su do sada delimično očišćene >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i da će se danas nastaviti rad na njima. Angažovan maksimalan broj vozila - 90 kamiona i 36 multikarova u gradu, kao i još 21 vozilo na regionalnim putevima.

Jović je rekao da su glavne saobraćajnice potpuno očišćene tako da nije bilo prekida linija ni zastoja u saobraćanju vozila "Laste" i Gradskog saobraćajnog preduzeća.

Tramvaji na linijama 2 i 12 saobraćaju preko Resavske ulice, a na liniji 10 zamenjeni su autobusima 10 A, saznajemo u GSP-u.

Zbog radova Beogradskog vodovoda u Svetozara Markovića izmenjenom trasom preko Slavije i dalje saobraća linija 24. Od jutros je uspostavljen redovan sobraćaj na autobuskim linijama 48 i 504 kao i na linijama 25, 25p i 26.

Saobraćaj se u centru grada jutros odvija bez problema a usporeno i sa manjim gužvama u delu grada iz pravca Banovog Brda i Čukaričke padine, odnosno na prilazima - Lazarevačkom i Obrenovačkom drumu.

Saobraćaj je usporen i na mostovima zbog magle i slabije vidljivosti, a u ostalim delovima grada za sada nema otežanog kretanja i većih problema.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AUTOBUSI 24 VOZE IZMENJENOM TRASOM

Izvor: Kurir, 09.Feb.2012

Vozila na liniji 24 saobraćaju Bulevarom Kralja Aleksandra, Beogradskom ulicom i Slavijom..BEOGRAD - Autobusi javnog gradskog prevoza na liniji 24 saobraćaju izmenjenom trasom zbog radova na vodovodu u ulici Svetozara Markovića, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd"...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.