Izvor: Nezavisne Novine, 18.Feb.2017, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrti rođendan Plavog telefona

Plavi telefon, savjetodavna linija za djecu obilježava u subotu četiri godine postojanja. Do ovog trenutka Plavi telefon je primio preko 2.700 poziva, a broj poziva se uduplava iz godine u godinu. U dosadašnjem radu, preko 60 volontera studenata je dalo svoj doprinos radu i razvoju Plavog telefona.

Plavi telefon je usluga Udruženja "Nova generacija". Cilj postojanja ovakve vrste linije je pružanje savjeta i podrške djeci u teškim i kriznim situacijama, a posebno u slučajevima >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nasilja i eksploatacije.

U pitanju je anonimna linija, a pozivi su besplatni.

"Možete nas pozvati na broj 080 05 03 05 svakim radnim danom od devet do 17 časova", kažu iz "Nove generacije".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Plavi telefon obilježava 4. godinu postojanja (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Feb.2017

Plavi telefon, savjetodavna linija za djecu obilježava četiri godine postojanja 18.02.2017...Do ovog trenutka Plavi telefon je primio preko 2.700 poziva, a broj poziva se uduplava iz godine u godinu. U dosadašnjem radu, preko 60 volontera, studenata humanističkih nauka je dalo svoj doprinos radu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.