Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Okt.2015, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri osobe lakše povređene u tri saobraćajne nezgode

U tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile noćas u Beogradu lakše su povređene četiri osobe, rekli su u Hitnoj pomoći.

Jedna osoba lakše je povređena u saobraćajnoj nezgodi u 6.10 kod naplatne rampe u Bubanj potoku, u smeru ka Vrčinu, rečeno je agenciji Beta.

Na autoputu kod skretanja za naselje Plavi horizonti povređena su dva muškarca, a lakše povrede zadobio je i vozač automobila u saobraćajnoj nezgodi u ulici Ace Joksimovića.

Hitna pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << jutros do 7.00 sati intervenisala je 121 put, a od tog broja 18 intervencija bilo je na javnom mestu.

Od hroničih bolesnika pomoć lekara hitne službe najviše su tražili astmatičari, srčani bolesnici.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Četiri osobe lakše povređene u tri udesa

Izvor: Akter, 13.Okt.2015

U tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile noćas u Beogradu lakše su povređene četiri osobe, rekli su u Hitnoj pomoći..Jedna osoba lakše je povređena u saobraćajnoj nezgodi u 6.10 kod naplatne rampe u Bubanj potoku, u smeru ka Vrčinu, rečeno je agenciji Beta...Na autoputu kod skretanja...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.