Čestitke mladoženjama!

Izvor: Mondo, 21.Dec.2014, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitke mladoženjama!

Elton Džon (67) oženio Dejvida Furniša (52) nakon 20 godina veze

Foto: AP/Richard Shotwell

Legendarni Elton Džon oženio je danas režisera Dejvida Furniša, sa kojim je dve decenije u vezi, a od 2005. godine i u građanskom partnerstvu. Kada je u martu ove godine Engleska proglasila gej brakove legalnim, muzičar i režiser su rešili da "partnerstvo" prenesu na viši nivo i sklope brak.

Par je objavio fotografije iz opštine, tokom potpisivanja u knjigu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << venčanih, i poručio da se slavlje seli u vilu Eltona Džona, odakle će tokom dana na društvene mreže postavljati slike "sa svadbe".

Elton i Dejvid imaju sinove rođene uz pomoć surogat-majke, trogodišnjeg Zakarija i Ilajdžu, koji je u januaru napunio godinu dana.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.