Ćerka spasla majku od silovatelja u Bečeju, siledžija uhapšen!

Izvor: Press, 22.Dec.2014, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka spasla majku od silovatelja u Bečeju, siledžija uhapšen!

Uhapšen je osumnjičeni (32) iz Kovina, kome je određeno zadržavanje do 48 sati
Policija je, sinoć, neposredno nakon pokušaja silovanja, pronašla i uhapsila osumnjičenog (32) sa područja opštine Kovin.
Postoje sumnje da je on u mestu na području opštine Bečej, pokušao na silu da obljubi jednu meštanku, ali ga je u tome sprečio iznenadni dolazak ćerke oštećene, pa je pobegao sa lica >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mesta.

 
Oštećena je zadobila teške telesne povrede i medicinski je zbrinuta u Kliničkom centru Vojvodine. Kriminalistička policija mu je, po odobrenju nadležnog tužilaštva, odredila meru zadržavanja do 48 sati.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Starica na meti manijaka

Izvor: Večernje novosti, 22.Dec.2014

POLICIJA je uhapsila muškarca D. K. (32), sa područja opštine Kovin, osumnjičenog da je u nedelju uveče pokušao da siluje, kako "Novosti" saznaju 76-godišnju ženu na području opštine Bečej. Uhapšen je neposredno posle pokušaja da napastvuje staricu. - On je preskočio ogradu i ušao u dvorište...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.