Centar Beograda pun policije

Izvor: Mondo, 23.Nov.2014, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Centar Beograda pun policije

Veliki broj policajca, pripadnika žandarmerije i Protivterorističke jedinice nalazi se danas u centru Beograda.

Foto: MONDO, Stefan Stojanović Policija ne dozvoljava kretanje ni pešacima, tako da mnogi građani, koji danas rade, ne mogu da stignu do svojih radnih mesta.

Ppripadnici snaga MUP-a nalaze se na platou ispred zgrade Skupštine Beograda i Doma Narodne Skupštine.


Na tom prostoru nalazi se desetak autobusa i džipova MUP-a, a neki pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << policije nose opremu za razbijanje demontstracija.

Pojedini mediji su javili da je to zbog eventualnog protesta navijača,a  u MUP-u  kažu da se radi o redovnim aktivnostima policije.

Inače, danas se na stadionu Partizana u 17 časova igra utakmica protiv Napretka, pa je moguće da to ima veze za većim brojem pripadnika policije i u centru grada.

U petak uveče u Istanbulu ubijen je navijač Zvezde Marko Ivković (25) uoči košarkaške utakmice Galatasaraj - Crvena zvezda.

Nekoliko stotina građana okupilo se sinoć isped turske ambasade u Beogradu kako bi protestvovali zbog ubistva navijača.

Oni su nakon što su odali počast Ivkoviću i zapalili sveće u crkvi Svetog Marka, ispred ambasade palili baklje i pevali Zvezdine pesme.

Policija nije dozvolila navijačima da se približe zgradi diplomatskog predstavništva.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.