Čeka se i do TRI SATA: Evo na kom graničnom prelazu je najveće gužva!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2017, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeka se i do TRI SATA: Evo na kom graničnom prelazu je najveće gužva!

Zastoji na izlazu iz zemlje veliki i večeras

Na srpskim granicama večeras je pojačan saobraćaj, a zadržavanja za putnička vozila na nekim graničnim prelazima iznose i tri sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema podacima Uprave granične policije, na prelazima Horgoš i Kelebija, na granici sa Mađarskom, čekanja na izlazu iz zemlje su oko 120 minuta.

Na graničnom prelazu Horgoš 2 i na Bačkim Vinogradima, takođe na mađarskoj granici, čekanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su oko sat vremena na izlazu iz zemlje.

Na graničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, na izlazu iz Srbije čekanja su oko 120 minuta, a na ulazu u zemlju oko 60 minuta. Na prelazu Šid putnička vozila se zadržavaju oko 60 minuta na ulazu u Srbiju.

Iz pravca Bosne i Hercegovine, na graničnom prelazu Sremska Rača na ulazu u Srbiju putnička vozila čekaju od 30 do 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja, napominje AMSS.

Vreme zadržavanja na GP je promeljivo, jer su zbog turističke sezone i pojačanog saobraćaja česte promene sa tendencijom porasta u danima vikenda.

AMSS podseća da se u pravcu ka Mađarskoj može da koristi prelaz Bački Breg koji je otvoren 24 sata, a alternativni prelazi ka Hrvatskoj su Bačka Palanka, Sot, Ljuba i Neštin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Horgošu i Batrovcima dva sata čekanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2017, 08:34

Na našim prelazima, prema trenutnim informacijama Uprave granične policije, saobraćaj je pojačan na izlazu iz naše zemlje ka Hrvatskoj i Mađarskoj...Zadržavanja na GP Batrovci sa Hrvatskom i Horgoš sa Mađarskom na izlazu iz zemlje su oko dva sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Potrebno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.