Izvor: Blic, 25.Maj.2017, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDO Bračni par je 17 godina pokušavao da dobije decu, čekali su ČETVORKE, a onda - IZNENAĐENJE

Američki bračni par, poreklom iz Nijgerije, 17 godina se mučio i pokušavao da dobije decu. I ovog 11. maja konačno je ostvario san, postali su roditelji - šestorki!

#Sextuplets successfully born at @VCUHealth are thriving in the #NICU at @ChildrensRVA 🍼🍼🍼🍼🍼🍼 https://t.co/iPm4onxF28 pic.twitter.com/AdPOxKhbSi

Ajibola Taivo je prava majka heroj, iznela je rizičnu trudnoću i na svet donela tri dečaka i trio devojčice. Deca su rođena u bolnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Ričmondu u Virdžiniji na carski rez i teže između 500 grama i kilograma.

Novopečeni roditelji su znali šta ih čeka, i da će im kuća biti poput vrtića. Ajibola i njen suprug Adeboie bili su presrećni kada su saznali da će konačno dobiti naslednike, i na prvom ultrazvuku u novembru shvatiili su da će dobiti četvorke. Čuli se otkucaje četiri srca, a onda su u januaru otišli na još jedan redovan pregled i lekari su otkrili još dve bebe, prenosi Dejli mejl.

Ovakva trudnoća je veoma rizična i bio je potreban tim od 40 ljudi koji bi učestvovao u porođaju. Tim je unapred vežbao i sve pripremao za vanserijski porođaj.

Majka je otpuštena iz bolnice prošle nedelje, dok je šestoro novorođenčadi i dalje na intenzivnoj nezi. Svi lepo napreduju, i majka ih drži na grudima kako ni ostvarili kontakt.

- Nadam se da će najmanje od mojih šestoro dece da odraste i kaže "ja sam bio tako mali, a pogledaj me sada" - nežno priča majka Ajibola.

Poslednje šestorke koje su stigle na svet, donela je jedna majka na Trinidadu u martu 2013, ali su samo tri bebe preživele.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pokušavali su 17 godina da dobiju decu, čekali su četvorke, a onda...

Izvor: B92, 25.Maj.2017

Surova borba se isplatila, a američki bračni par je obavestio sve da su nakon više od decenije i po uspeli da postanu roditelji, i to šestorki!..Ajibola Taivo i njen supurg Adeboie, oboje poreklom iz Nigerije već 17 godina su pokušavali da dobiju decu. Mukotrpan proces koji uključuje analize i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.