ČOVEK I POZORIŠTE Humanitarna manifestacija za renoviranje Akademskog pozorišta

Izvor: Blic, 24.Apr.2017, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ČOVEK I POZORIŠTE" Humanitarna manifestacija za renoviranje Akademskog pozorišta

Akademsko pozorište AKUD Univerziteta u Beogradu "Branko Krsmanović" organizuje od 1. do 30. aprila festival HUMANiTHEATERian.

Na manifestaciji čiji je slogan "Čovek i pozorište" nastupiće glumci, reditelji, ali i muzičari i istaknuti umetnici.

Sav prihod o prodatih karata biće uložen za renoviranje prostorija Akademskog pozorišta.

Cilj festivala je pored prikupljanja novčanih sredstava, da se javnosti, pre svega mladim ljudima, skrene pažnja na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jedno od najstarijih akademskih pozorišta u svetu.

- Do danas odigran je niz predstava, održana su predavanja i koncerti i nakon 23 dana, možemo da kažemo da smo prikupili određenu sumu novca, ali ne dovoljno, da bi se pozorište u potpunosti obnovilo. Sa druge strane, pozitivni odziv publike, medija i javnosti nas bodri da nastavimo ovim radom i punim srcem i snagama nastavimo i nakon festivala ovakav rad - saopštili su iz Akademskog pozorišta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.