CG: I dalje blokiran put prema moru

Izvor: B92, 03.Jul.2015, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CG: I dalje blokiran put prema moru

Saobraćaj je i dalje obustavljen zbog odrona na magistralnom putu Mojkovac - Bijelo Polje, a alternativni put za putnike ka primorju je granični prelaz Jabuka.

Svi koji putuju do Bijelog Polja, Berana i Rožaja mogu da koriste granične prelaze Gostun i Špiljani.

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima do 30 minuta.

Sezona je godišnjih odmora, a petak po pravilu donosi veći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << broj vozila i pojačan intenzitet saobraćaja, posebno u prvim popodnevnim satima kada se zbog početka vikenda saobraćaj osetno pojačava.

Pojačan saobraćaj očekuje se i na putevima prvog prioriteta, koji vode prema Crnoj Gori i jadranskoj obali, kao i na autoputevima iz pravca Hrvatske i Mađarske, ka Bugarskoj i Makedoniji.

U saradnji s Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije, AMSS je počeoda sprovodi akciju posvećenu ratnim i mirnodopskim vojnim invalidima i civilnim invalidima rata.

U narednih godinu dana, koliko će trajati akcija, 17.000 vojnih i civilnih invalida rata u našoj zemlji, imaće pravo na besplatan tehnički pregled u okviru mreže AMSS, uz polisu AMS Osiguranja od autoodgovornosti.

Oni će imati pravo i na 50 odsto popusta na kupovinu Super članskog paketa AMSS, kojim ostvaruju besplatne usluge i velike uštede na putevima Srbije i kontinentalne Evrope, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na more samo preko Jabuke

Izvor: Šumadija Press, 03.Jul.2015

Zbog odrona na magistralnom putu Mojkovac – Bijelo Polje, saobraćaj je i dalje obustavljen pa svi koji planiraju da krenu put mora treba da koriste granični prelaz Jabuka. ..Alternativni put za putnike ka primorju je put Prijepolje – Pljevlja preko graničnog prelaza Jabuka. Građani koji putuju...

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.