CELA SRBIJA PLJUJE PO OVIM KUKAVICAMA Devojku napali na stanici a niko nije skupio hrabrost da je odbrani

Izvor: medio.rs, 06.Jul.2015, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CELA SRBIJA PLJUJE PO OVIM KUKAVICAMA Devojku napali na stanici a niko nije skupio hrabrost da je odbrani

M. K. iz Beograda je imala na stanici kod Ušća užasno iskustvo, kada su dva mladića pokušali da je kidnapuju. Na stanici je bilo ljudi, a najtužnija stvar je što niko nije reagovao na pokušaj otmice, pa čak ni petorica momaka na klupi iza nje

Preksinoć je postavljen status na fejsbuku od strane M.K. u kojem je opisala svoje traumatsko iskustvo. Ono što je napisano na statusu je ujedno i jezivo, ali i sramotno, pa je nakon velikog deljenja statusa devojke, koja je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << žrtva pokušaja otmice, eventualnog silovanja, ili nečega još drastičnijeg, ona postala tema o kojoj svi pričaju.

Na stanici 75-ce kod Ušća, 4.jula oko 00:30 posle ponoći, zaustavio se automobil u kome su bila dvojica mladića, i pokušavali M.K. da uvedu u auto. Na početku su pokušali da je uvedu u kola na “fin” način, ali posle više ubeđivanja, jedan od njih je izašao i krenuo na silu da je gura u auto.

Devojka se otrgla, i jasno stavila do znanja da neće sa momcima ući u kola, nakon čega su oni ubrzo odustali i otišli. Najtužnija stvar od svega je što su ljudi na stanici stajali i nemo gledali, dok se pred njihovim očima odigravao užasan zločin.

Devojka je živa i zdrava, ali je zato prošla kroz užasno traumatsko iskustvo, i najviše od svega razočarala se u ljude koji su bili u blizini, a nisu reagovali kada su videli da se nešto dešava.

Printskrin: Facebook

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.