Burno jutro u Beogradu: Dete povređeno u požaru, sudar autobusa i automobila

Izvor: Blic, 24.Apr.2014, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burno jutro u Beogradu: Dete povređeno u požaru, sudar autobusa i automobila

U Vukasovićevoj ulici kod broja 64 na Miljakovcu oko 10 sati izbio je požar u kojem je povređeno jedno dete, a na okretnici autobusa na Miljakovcu sudarili su se autobus i putničko vozilo.

Kako za "Blic" kaže doktorka Nada Macura jedna lekarska ekipa je prevezla dete u Dečju kliniku u Tiršovoj, dok je druga poslata na istu adresu.

Policija je pozvala ekipu Hitne pomoći u 10.01 sati, a na lice mesta krenula su i dva vatrogasna vozila.

U isto vreme, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Miljakovcu, blizu početne stanice autobusa 48, u udesu autobusa i putničkog automobila povređena je žena koja je upravljala automobilom. Doktorka Macura kaže da je ona prevezena u Urgentni centar.

Kako saznajemo, automobil je isekao put autobusu koji je bio pun putnika. Vozač je pokušao da ukoči, ali u tome nije uspeo, i razneo je vozačevu stranu automobila. Lekari su pomoć ukazali i vozaču autobusa koji je bio u potpunom šoku.

Saobraćaj je u ovom delu grada bio u zastoju više od 45 minuta.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Burno jutro u Beogradu: Muškarac poginuo u požaru, sudar autobusa i automobila na Miljakovcu

Izvor: Blic, 24.Apr.2014

U Vukasovićevoj ulici kod broja 64 na Miljakovcu oko 10 sati izbio je požar u stanu u kojem je poginuo muškarac star 64 godine, a dvoje dece je prevezeno u Dečju kliniku u Tiršovoj jer su se nagutali dima. U sudaru autobusu i automobila povređena je žena...Kako za "Blic" kaže doktorka Nada Macura...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.