Izvor: Nezavisne Novine, 18.Okt.2016, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bukti požar u ruskom centru za svemirske rakete (VIDEO)

SAMARA - U skladištu Državnog centra za istraživanje i proizvodnju svemirskih raketa u ruskom gradu Samara izbio je veliki požar, javili su lokalni mediji.

Požar je zahvatio površinu od oko 10.000 kvadratnih metara.

"Gori dvospratno skladište u okviru Centra", izjavila je za sajt RT portparol vatrogasne službe u Samari Tatjana Kovaleva.

U gašenju požara učestvuje najmanje 60 ljudi i 17 vatrogasnih vozila, navela je Kovaleva i dodala da zasad nema informacija o eventualnim žrtvama ili evakuaciji.

U Državnom centru za istraživanje i proizvodnju svemirskih raketa u Samari se proizvode rakete "sojuz".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Veliki požar u ruskom centru za svemirske rakete

Izvor: Radio 021, 18.Okt.2016

U skladištu Državnog centra za istraživanje i proizvodnju svemirskih raketa u ruskom gradu Samara izbio je veliki požar...Požar je zahvatio površinu od oko 10.000 kvadratnih metara..."Gori dvospratno skladište u okviru Centra", izjavila je portparolka vatrogasne službe u Samari Tatjana Kovaleva...U...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.