Brutalna osveta: Pojavio se snimak na kom je prikazano kako džihadisti IS nestaju u trenutku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2017, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brutalna osveta: Pojavio se snimak na kom je prikazano kako džihadisti IS nestaju u trenutku (VIDEO)

Žestoki udari

Sajed Al-Suhada Regiament, pripadnik iračke paravojne jedinice objavio je ove nedelje snimke na kojima jeprikazana borba njegove jedinice protiv terorista islamske države u Siriji.

IS gubi TAL AFAR: Iračka vojska oslobodila još dva dela okupiranog grada (MAPA)

Na snimku koji je objavio na Jutjubu vidi se kako iračka paravojna jedinica, kao osveta za ubistvo Mohsena Hojajia, pripadnika Iranske revolicionarne garde, dronovima bombarduje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << položaje Islamske države u sirijskoj pustinji.

Sajed koji je objavio snimak sada učestvuje u borbama u centralnoj Siriji na strani sirijske vojske pokušavajući zajedno sa njima da oslobodi ceo pustinjski deo Sirije koji je okupirala Islamska država.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.