Brus Vilis dao intervju u bade mantilu

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2013, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brus Vilis dao intervju u bade mantilu

Brusu Vilisu (58) su izgleda dosadili intervjui. Ili je to ili je poludeo, s obzirom da se u poslednje vreme prilično čudno ponaša. Primera radi, na poslednji TV intervju je došao u bade mantilu! Kao da je tek ustao...

Opušteno ćaskao...kao da je u odelu sa sve kravatom  

Intervju je vođen u hotelskoj sobi (ako je to olakšavajuća okolnost za Vilisa i njegov "autfit"). Novinarka koja je sa njim razgovarala bila je veoma profesionalna i nije ga pitala zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je u bade mantilu.

 

Kada se kamera vratila u studio ITV-a, domaćini emisije nisu odoleli da prokomentarišu Vilisov "stajling":

"Šta mu se desilo? Kako se to obukao? Ima košulju i pantalone ispod bade mantila".

 

Vilis je izgledao kao da mu je prilično dosadno, ali je, ipak, uljudno odgovarao na pitanja.

 

Brus Vilis se zavitlavao sa "sedmom silom"

"Za razliku od mnogih muškaraca ja sam morao da naučim mnogo o ženama, jer je oko mene nekih 20-ak žena. Ponosan sam na to i nikada se ne bih menjao. Jedino je problem u tome što me uvek nadglasaju", rekao je Vilis, koji je rekao da je roditeljstvo "baš strava".

 

Vilis ima četiri kćerke. Tri odrasle devojke iz braka sa Demi Mur i 15-mesečnu Mejlb iz braka sa Emom Heming. Za Mejbl je rekao da je njegova "slaba tačka", ali i da je ponosan na sve svoje kćerke.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Brus Vilis dao intervju u bade mantilu

Izvor: Dzungla.org, 30.Jul.2013

Brusu Vilisu (58) su izgleda dosadili intervjui. Ili je to ili je poludeo, s obzirom da se u poslednje vreme prilično čudno ponaša. Primera radi, na poslednji TV intervju je došao u bade mantilu! Kao da je tek ustao…. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.