Bravo! Policajac spasio bebu iz zaključanog auta

Izvor: Mondo, 28.Jun.2016, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravo! Policajac spasio bebu iz zaključanog auta

Policajac Dejan Krstić izvukao četvoromesečno dete iz automobila u Boru. Dete se na visokoj temperaturi u kolima gušilo više od 20 minuta.

Foto: YouTube

Prava drama odigravala se juče u poslepodnevnim satima na Zelenom bulevaru u Boru, kada je nakon polučasovne agonije, saobraćajac Dejan Krstić spasao četvoromesečnu bebu iz zaključanog automobila.

Dete koje se gušilo više od 20 minuta, u parkiranom vozilu i bez nadzora, ostavila je njegova majka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pišu "Večernje novosti."

Žena je oko 16 časova parkirala auto "audi A3" i otišla do obližnje banke. Četvoromesečnu bebu je ostavila na zadnjem sedištu, a ključ je zaboravila u bravi. Nakon što je zatvorila vrata, automobil se automatski zaključao.

"Dete je u automobilu provelo oko dvadesetak minuta. Video sam uspaničenu majku, koja je, nakon što se vratila iz banke shvatila da joj je ključ ostao u bravi. Dete je bilo zarobljeno unutra na visokoj temperaturi. Panično, počela je da doziva pomoć", ispričao je jedan od očevidaca.

Prolaznici su shvatili šta se događa, ali nisu mogli da pomognu. Dete nije bilo vezano i propalo je između sedišta.

Agoniju vidno potresene žene, prekinuo je policajac Dejan Krstić koji je utrčao u obližnju mesaru, uzeo sataru kojom je razbio staklo i bebu izvukao na sigurno.

Dete je odmah prevezno u obližnju bolnicu.  Nakon ukazane lekarske pomoći, četvoromesečna beba nije životno ugrožena.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.