Branđelinina deca pravila haos u restoranu

Izvor: Mondo, 18.Nov.2012, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branđelinina deca pravila haos u restoranu

Dok su njihova djeca demolirala piceriju, Bred i Anđelina smireno su sedeli i posmatrali situaciju. Vlasnik picerije svaki put dobije veliki bakšiš za naknadu štete.

Bred Pit (48) i Anđelina Džoli (37) mirno su posmatrali Medoksa (11), Paksa (8), Zaharu (7), Šajlo (6) i blizance Vivijan i Noksa (4) dok demoliraju piceriju u Bredovom rodnom gradu Springfildu.

Vlasnici zatvaraju restoran za druge goste kad glumački par dolazi s decom, jer im Brad uvek ostavi veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << napojnicu.

"Sad mi je jasno zašto izbegavaju da odlaze sa njima na večere", rekao je jedan od radnika picerije.

Dodao je kako su klinci počeli da divljaju čim su ušli u restoran, da su skakali po stolovima i vikali. 


"Najgore je bilo kad je došla hrana. Medoks i Šajlo su odmah počeli da se gađaju hranom, a druga deca su ubrzo sledila njihov primer", priča radnik.

Prema priči konobarice koja je zaposlena u tom restoranu, njihovi roditelji nisu reagovali ni kad je najstarija Šajla kečapom počela da crta po ogledalima.

"Žao mi je čistačice koje je morala da sredi taj haos koji su napravili", završio je radnik.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Otrgli se kontroli: Deca Breda i Anđeline uništili piceriju!

Izvor: Scandal.rs, 18.Nov.2012

Izgleda da Bred Pit i Anđelina Džoli nisu baš vaspitali svoje šestoro dece, a njihovi klinci se posebno raspojasaju u piceriji “Aris”, koja se nalazi u Pitovom rodnom gradu Springfildu u Misuriju. Kako navodi izvor magazina “Ju-Es vikli”, svaki put kada holivudski glumci sa decom svrate u...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.