Bonera: Odgrali smo strpljivo i požrtvovano

Izvor: Vesti-online.com, 12.Dec.2013, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bonera: Odgrali smo strpljivo i požrtvovano

Fudbaler Milana Daniele Bonera rekao je danas da njegov tim utakmicu sa Ajaksom (0:0) odigrao strpljivo i požrtvovano i da je zasluženo prošao dalje.

Zaslužili prolaz: Danijele Bonera  

Milan je sinoć u šestom kolu grupe H Lige šampiona odigrao 0:0 sa Ajaksom i tako izborio plasman u osminu finala.

"Znali smo da Ajaks igra brz i dinamičan fudbal. Odigrali smo strpljivo i požrtvovano. Zasluženo smo prošli u osminu finala. Mi smo jedini italijanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << klub koji je prošao grupnu fazu Lige šampiona i ponosni smo zbog toga", rekao je Bonera italijanskim medijima.

 

Barselona je završila na prvom mestu grupe H sa 13 osvojenih bodova, Milan je drugi sa devet, Ajaks treći sa osam, a Seltik je na poslednjem četvrtom sa tri poena.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Bonera: Odgrali smo strpljivo i požrtvovano

Izvor: Dzungla.org, 12.Dec.2013

Fudbaler Milana Daniele Bonera rekao je danas da njegov tim utakmicu sa Ajaksom (0:0) odigrao strpljivo i požrtvovano i da je zasluženo prošao dalje. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.