Bojan Đurić: DS izabrala LDP za najvećeg neprijatelja

Izvor: Blic, 13.Nov.2013, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Đurić: DS izabrala LDP za najvećeg neprijatelja

Funkcioner Liberalno demorkatske partija (LDP) Bojan Đurić izjavio je danas da ga iznenađuje što je Demokratska stranka izabrala LDP za najvećeg neprijatelja Nerazjašnjena pitanja između LDP i DS

On je za Radio-televiziju Srbije (RTS) kazao da između LDP-a i DS-a postoji niz nerešenih pitanja, i da problem ne postoji samo zbog privremene uprave u Beogradu.

Đurić je ipak istakao da odnos te dve partije "nije zamrznut", jer se dobro poznaju i dalje razgovaraju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Komentarišući optužbe da je LDP prešao u "tabor naprednjaka", on je istakao da ne razume takve "nervozne rekacije".

"Mi ne želimo da se ponašamo kao zadušne babe (DS i LDP) i da se raspravljamo preko plota, jasno kažemo šta je naša politika u ekonomskoj, socijalnoj oblasti, prema budžetu, evropskim integracijama, i ne pada nam na pamet da dodjemo u sitaciju što kada neko iz vlasti da normalnu izjavu, ili povuče normalan potez budemo po svaku cenu protiv, nismo takvi bili prema DS-u" ukazao je Đurić.

On je ipak naglasio da je vlast u Beogradu pala u "najnezgodnijem trenutku" i podsetio da je njegova partija tražila raspisivanje izbora što pre.

"Nije u redu da se preslika samo sastav republičke koalicije na gradski izbor", rekao je Đurić, govoreći o privremenoj upravi i naglasio da je zato i za demokrate i za građane dobro da LDP bude u privremenom gradskom veću.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurić: DS izabrala LDP za najvećeg neprijatelja

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Nov.2013

Funkcioner Liberalno demorkatske partije Bojan Đurić tvrdi da ga iznenađuje što je Demokratska stranka izabrala LDP za najvećeg neprijatelja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Đurić: DS izabrao LDP za naprijatelja

Izvor: Mondo, 13.Nov.2013

Funkcioner Liberalno demorkatske partija (LDP) Bojan Ðurić izjavio je danas da ga iznenađuje što je Demokratska..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.