Blagi rast BDP-a

Izvor: RTS, 31.Jul.2013, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blagi rast BDP-a

Prema fleš proceni, BDP Srbije u drugom kvartalu veći za 0,7 odsto nego u istom periodu lane, saopštio Republički zavod za statistiku.

Bruto domaći proizvod (BDP) Srbije u drugom kvartalu 2013. veći je, prema fleš proceni, za 0,7 odsto nego u istom periodu prošle godine, objavio je Republički zavod za statistiku.

Kako se precizira u saopštenju, BDP je prema toj proceni za toliko realno veći u cenama prethodne godine.

Obračun kvartalnog BDP-a za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << drugi kvartal 2013. godine, koji je detaljniji i koji se izvodi na nižim nivoima agregiranja, biće objavljen u saopštenju Kvartalni BDP u Srbiji 30. septembra.

U prvom kvartalu ove godine BDP Srbije bio je realno veći za 2,1 odsto nego u istom periodu prošle godine, dok je prema prethodnoj fleš proceni taj rast bio 1,9 odsto.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porastao nam je BDP

Izvor: B92, 31.Jul.2013

Beograd -- BDP Srbije u drugom kvartalu 2013. veći je, prema fleš proceni, za 0,7 % nego u istom periodu prošle godine, objavio je danas Republički zavod za statistiku...Kako se precizira u saopštenju, BDP je prema toj proceni za toliko realno veći u cenama prethodne godine...Obračun kvartalnog...

Nastavak na B92...

BDP Srbije u drugom kvartalu porastao za 0,7 odsto

Izvor: GdeInvestirati.com, 31.Jul.2013

BEOGRAD - Bruto domaći proizvod (BDP) Srbije u cenama prethodne godine realno je porastao za 0,7 % u drugom kvartalu 2013. u odnosu na isti period prošle godine. Read More..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Srpski BDP u drugom kvartalu porastao 0,7%

Izvor: SEEbiz.eu, 31.Jul.2013

BEOGRAD - Obračun kvartalnog BDP-a za drugi kvartal 2013. godine, koji je detaljniji i koji se izvodi na nižim nivoima agregiranja, biće objavljen u saopštenju Kvartalni BDP u Srbiji 30. septembra.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.